4 juli 2017 – De kracht van het open hart mini-festival 2017

Open hart mini festival

Zondagochtend 2 Juli. Desideratum koppels retraite.

Tamara ligt op een matras op de grond terwijl Sjaak haar aan het behandelen is. Ik kijk toe en stuur haar liefde en energie om door het proces heen te gaan. Door een speciale ademhaling en bekkenbeweging roep ik levensenergie in mijn lichaam op die ervoor zorgt dat er van alles los komt en kan helen. Kersti zit achter me begeleid me liefdevol in dit proces. Terwijl dit alle gaande is komen er sterke beelden bij me naar boven, beelden van een groep mensen bij elkaar, mensen die verbonden zijn doordat ze met hun hart open willen leven. Ik voel een enorme drang om dit waar te maken.

Een missie is geboren.

Ik heb over missies gelezen, in het boek Liefdesroep van Hannah Cuppen en de boeken van David Deida waar hij het vaak over mannen en hun missie heeft. Ik weet daardoor dat een missie zich kan aandienen en je sterk kan roepen, maar had dit nog nooit zelf meegemaakt. Ik kan deze missie niet negeren. En al is het gebruikelijk dat iemand die een affaire heeft gehad zijn mond houd en boete doet, voel ik de drang om juist het tegenovergestelde te doen. Ik voel de drang om in de wereld te slingeren dat het openhouden van je hart echt het verschil kan maken. Dat het mogelijk is om ondanks pijn en verdriet je toch open te stellen voor jezelf en voor anderen en zo haat niet toe te laten. Je hart openhouden kan de wereld veranderen.

Mijn missie is harten openen, open helpen houden.

Ik zie Tamara voor mijn ogen door een wedergeboorte heengaan. Van het liggen in een foetushouding perst ze zichzelf de wereld in. En ik ben daar om haar te verwelkomen. Te zeggen dat ze mooi en goed is en dat ik van haar houd. Ik vraag haar na de sessie spontaan ten huwelijk. Nu niet voor een huwelijk voor de wet maar een huwelijk in onze harten. Ze zegt volmondig ja.

Aanstaande zondag 9 juli rond 20:00 gaat het gebeuren, in een mooie ceremonie verbinden Tamara en ik onze harten.  Ik ben daar dolblij mee, maar voor mijn missie kan het nog mooier.

Mijn wens voor aanstaande zondag is dat alle mensen die zich verbonden voelen met mij en Tamara en alle mensen die hun hart graag willen openen voor zichzelf en anderen op die dag aanwezig kunnen zijn. Dat het een dag word waarop mensen elkaar echt ontmoeten en de diepte in durven in hun gesprekken. Waar iedereen geaccepteerd en omarmd word en zichzelf kan zijn. Waar we delen wat we hebben meegebracht, en mensen met speciale gaven en vaardigheden hun diensten voor niets aan andere aanbieden. Allemaal met het doel harten te openen en open te houden.

Voel jij de roep om te komen? Vraag je niet af of je welkom bent, want dat ben je.
Als je de roep voelt zeg dan alles af voor aanstaande zondag en kom naar Het Eibernest in Liessel waar we van 14:00 tot 23:00 de kracht van het open hart gaan vieren. Kan je niet de hele dag? Geen probleem, al kan je maar een uurtje dan zien wij je heel graag.

Tot zondag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: