Mooi plekje gezocht!

64347E99-0031-4CA2-BAD9-18F9BCBD20B0

30 maart mogen we de sleutels van ons fijne huis overdragen aan de nieuwe bewoners. Voor ons tijd om alvast een volgende stap zetten naar een andere manier van leven. Eenvoudiger, dichter bij de natuur, puur. Een tussenstap naar het reizend bestaan.

Daarom hebben we besloten om de komende maanden al in een tipi te gaan wonen tot ons vertrek van de zomer. Hiervoor zoeken we een mooi plekje. Een plek waar we al kunnen ontdekken hoe het is om te leven vanuit ons hartsverlangen. Het hartsverlangen om op mooie plekken te komen, waar we mooie ontmoetingen hebben, vanuit een open hart, en we mogelijk wat voor elkaar kunnen betekenen. Dat we welkom zijn bij mensen die de roep voelen om ons uit te nodigen.

Kan jij ons daarbij helpen?
Want ben en jij, of ken jij iemand die ruimte genoeg heeft om ons vanaf 26 maart tot medio juli met een tipi op hun land/tuin/weide te laten verblijven? Zo dicht mogelijk bij Eindhoven in de buurt (ivm de school van onze meisjes)?? En vind je het leuk dat we samen naar een vergoeding/uitwisseling zoeken die passend is voor beiden? En dat we hierbij out of the box denken? Laat het ons dan weten en stuur een persoonlijk berichtje!

Alvast hartelijk dank!
De tipifamily

Timo, Tamara, Lente & Linde

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: