9 aanbiedingen voor een plek!

EB98A0A9-031E-4365-9BA4-7398457A9BEA

Vertrouwen op een wereld van overvloed. Dat is wat wij gaan doen met Tipilife. Wat we nu al doen. Het is heel makkelijk om in angsten te schieten en te denken dat het nooit goed gaat komen. Maar wij hebben ervoor gekozen om groots te dromen en te geloven in een universum dat voor ons zorgt. De eerste stappen zijn eng, maar we hebben ze vol vertrouwen gezet, en met wat voor een resultaat! Er zijn tot nu 9 aanbiedingen gekomen voor een plekje waar we de komende maanden mogen verblijven. Een paar zijn echt te ver weg, en vallen voor nu af (zoals die in Frankrijk, waar we later zeker nog naar toe gaan) Maar de 5 plekken rondom Eindhoven zijn zeker geschikt. We gaan deze week kijken, praten en vooral voelen op welke plek wij mogen zijn.

Voor nu geeft dit een enorm vertrouwen dat we op het goede pad zitten, dat overal ter wereld warme gasvrije mensen zijn die ons zullen verwelkomen.

Wat een rijkdom! 🙏🏻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s