Eerbetoon aan ons huis

Vorige week hebben we als herinnering aan ons fijne huis alles vastgelegd met foto’s en filmpjes. We hebben hier 16 jaar heerlijk gewoond, liefgehad, gelachen, geruzied, gehuild, gedeeld, geheeld, onze kinderen gekregen en vele vele herinneringen gemaakt.
En nu gaan we dit fijne plekje loslaten. Over twee weken gaan wij hier weg. Het zal gaan met een traan en een lach. Een traan om de herinneringen die we achterlaten, onze eerste echte thuis. En aan de andere kant met een lach, want het is goed zo, wat een heerlijkheid om alles los te laten. Niet vast te zitten aan onze bezittingen, maar de rijkdom in onszelf te ervaren. Dankjewel lief huis… voor je bescherming tegen de elementen, de warmte tussen je stevige muren, voor het zijn van onze thuis. We hebben je omarmt in liefde en laten nu los in dankbaarheid 🙏🏻💕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s