Eerbetoon aan ons huis

Vorige week hebben we als herinnering aan ons fijne huis alles vastgelegd met foto’s en filmpjes. We hebben hier 16 jaar heerlijk gewoond, liefgehad, gelachen, geruzied, gehuild, gedeeld, geheeld, onze kinderen gekregen en vele vele herinneringen gemaakt.
En nu gaan we dit fijne plekje loslaten. Over twee weken gaan wij hier weg. Het zal gaan met een traan en een lach. Een traan om de herinneringen die we achterlaten, onze eerste echte thuis. En aan de andere kant met een lach, want het is goed zo, wat een heerlijkheid om alles los te laten. Niet vast te zitten aan onze bezittingen, maar de rijkdom in onszelf te ervaren. Dankjewel lief huis… voor je bescherming tegen de elementen, de warmte tussen je stevige muren, voor het zijn van onze thuis. We hebben je omarmt in liefde en laten nu los in dankbaarheid 🙏🏻💕

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: