Open 💚 Tipidag

0DA1AC47-2A46-4A9F-A9A6-293BEF52C6E8

We leven nu ruim een maand in onze Tipi op een fantastisch plekje in Nijnsel. Velen zijn nieuwsgierig hoe we nu wonen. Daarom organiseren we een open💚Tipidag. Een dag om fijn samen te zijn, met potluck picknick (neem je zelf wat te eten en te drinken mee om te delen?) en misschien wel gezellig muziek bij het kampvuur. Kom je ook?! Dan maken we er samen een feestje van!

Wanneer: 21 mei

Tijd: vanaf 12.30 uur. Voel je vrij om te komen en gaan wanneer je wilt

Waar: Vresselseweg 25 in Nijnsel (Sint Oedenrode)*

* Het is fijn voor de mensen waar wij op het terrein staan als jullie achterom komen. Dus niet via het hek aan de straatkant, maar door door te rijden naar de volgende boerderij (als je vanuit Eindhoven komt, kom je vanuit richting Nijmegen dan de boerderij ervoor) en het zandpad ervoor te nemen (Stokvenweg), op de T splitsing rechts waarna je na 200 meter een houten hek ziet. Parkeer de auto op het zandpad en ga door de opening naast het hek naar binnen. Wanneer je dan het pad afloopt kom je bij onze tipi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s