Wat een week!

B5F561A9-A140-4F56-810C-FD52C0BDD7E7.jpeg

Zó zeg, wat een week… we zijn naar het prachtige Hieros Gamos festival geweest. Vier dagen vol verdiepende workshops, mooie ontmoetingen en helende ceremonies. Er werd bij iedereen veel aangeraakt. Zo ook bij ons, want onze relatie werd flink door elkaar geschut. Kun je natuurlijk verwachten wanneer je om zuivering in je relatie vraagt. Maar zit je er midden in, dan is het heftig. De afgelopen dagen kwamen allerlei niet diende patronen in onze relatie aan het licht. Mijn god, wat was het een emotionele rollercoaster. Het ging alle kanten op. Van elkaar echt zien, naar twijfels, pijn en pure onbegrip. Gisteren kwam alles tot een climax. Woedend ging Timo weg. Naar de mannencircel, voor steun van zijn broeders. Wat daar gebeurde was transformerend. Er kwam een andere man thuis. Onderwijl was ik met mijn proces bezig en na de wanhoop, angst en verdriet te hebben doorvoeld (op de bank van een dierbare sister) verschoof er iets in mij. Ik werd rustig en vol vertrouwen. Zo ontmoette we elkaar ‘s avonds laat in bed. Een beetje onwennig, want het voelde anders en dat was fijn en spannend tegelijk. De polariteit was gekeerd naar hoe het hoort. Timo in zijn mannelijke kracht, ik ontspannen vrouw zijn. Veel woorden zijn opeens niet meer nodig. We begrijpen en voelen elkaar feilloos aan. Denken dezelfde dingen en zeggen vaak tegelijk hetzelfde. Het stroomt. Wat een heerlijkheid. We zijn blij en dankbaar, dat begrijpen jullie wel. Dankjewel universum, door de juiste dingen op de juiste tijd op ons pad te sturen. Wat ervoor zorgt dat we steeds puurder ons worden en we meer en meer leven vanuit ons hart. De timing kon niet beter… morgen is ons open heart festival. Een dag vol mooie activiteiten en ontmoetingen. We hebben er zin in en kunnen niet wachten op een fijne omhelzing met jou 💚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: