Binnenkijken bij de Tipifamily

Velen van jullie zijn al bij ons langs geweest en hebben het ‘live’ kunnen zien… anderen nog niet. En die gunnen we ook een kijkje in ons huisje 💛 

Dat we heerlijk leven in onze tipi is geen geheim. We genieten er iedere dag weer van. Mede door onze fijne en gezellige interieur. Spulletjes uit ons oude huis die nog even met ons mee zijn gegaan en waarvan we nog dankbaar genieten. Over een paar maanden vertrekken we, de wijde wereld in… nog dit jaar willen we graag gaan. En dan zullen we deze leuke spulletjes echt loslaten. 

Dussssssss…. zie jij op dit filmpje iets leuks (of iets praktisch zoals een bed of bank) en denk jij ‘dat wil ik graag graag overnemen!’ Pm ons en doe een leuk voorstel. Dan kan het alvast gereserveerd worden voor jou. De opbrengst zal gebruikt worden voor onze #openheart missie.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s