Binnenkijken bij de Tipifamily

Velen van jullie zijn al bij ons langs geweest en hebben het ‘live’ kunnen zien… anderen nog niet. En die gunnen we ook een kijkje in ons huisje 💛 

Dat we heerlijk leven in onze tipi is geen geheim. We genieten er iedere dag weer van. Mede door onze fijne en gezellige interieur. Spulletjes uit ons oude huis die nog even met ons mee zijn gegaan en waarvan we nog dankbaar genieten. Over een paar maanden vertrekken we, de wijde wereld in… nog dit jaar willen we graag gaan. En dan zullen we deze leuke spulletjes echt loslaten. 

Dussssssss…. zie jij op dit filmpje iets leuks (of iets praktisch zoals een bed of bank) en denk jij ‘dat wil ik graag graag overnemen!’ Pm ons en doe een leuk voorstel. Dan kan het alvast gereserveerd worden voor jou. De opbrengst zal gebruikt worden voor onze #openheart missie.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: