Stil

f398f7c0-6fe7-4214-981e-406522eef40f

Het is wat stil van mijn kant. Als Tipifamily delen we wel af en toe wat leuke dingen, maar dat wat ons echt bezig houdt of over onze persoonlijke processen is al even geleden. Terwijl er op dat gebied veel aan de gang is. Zowel bij Timo als bij mij.

Mensen, mensen… als ik terug kijk is het vanaf de zomer een heuse rollercoaster geweest. Wat nog extra geïntensiveerd werd na mijn reis naar Bali. Heel vaak gaf mijn ego aan dat het te veel was, dat ik dit niet kon dragen en dat ik hieraan onderdoor zou gaan. Maar iedere keer weer wanneer ik me overgaf aan het proces, bleek ik zachte kracht in mezelf te vinden, steeds meer bodem in mezelf te voelen die het tegendeel beweest, waardoor ik nog dieper kon gaan. En voor het eerst écht mijn donkere kanten durfde aan te kijken en te belichten. Daarin heb ik vanuit de buitenwereld van alles gespiegeld gekregen. Met iedere keer de uitnodiging om nog dieper in mezelf te zakken en het in mezelf te zoeken/vinden ipv buiten mij. Geen ontkomen meer aan. Dit is de bedoeling… no more excuses. Alleen de rauwe, vaak oncomfortabele waarheid van dat wat er werkelijk is.

Ik ben in alle lagen van mij leven aangeraakt. Als partner, als moeder, als dochter, als vriendin, als professional, als sister, als geliefde, als…. you name it. Ik ben in al die delen geraakt die mij MIJ maken. Quite a journey, maar precies dat wat nodig is voor we op reis gaan en veel moois in de wereld gaan brengen.

Ik voel nu de beweging om dit met jullie te delen. Mijn verhaal opschrijven helpt me om mezelf te bekrachtigen. Het te laten gronden in mezelf. Te helen. Door open over mijn struggles te vertellen en te delen wat het met me heeft gedaan en gebracht kan ik ook loslaten. Om daarna lichter verder te reizen en meer en meer mijn volledig potentieel te leven.

De komende tijd ga ik schrijven. Een serie die de verschillende thema’s en stukken in mij belichten. Ik schrijf dit puur voor mij, vanuit een innerlijke drive dat dit is wat ik nu moet doen. Omdat het goed is om te doen.
Voel je welkom om met mijn reis mee te reizen, te lezen en te delen. Want zeg nou zelf…. we moeten deze processen dan wel zelf doen, maar samen delen maakt het wel fijner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: