Ecstatic T&T

03a305f7-a952-4511-b76d-84a19f7dd68d

Timo en ik houden heel veel van ecstatic dance… en om tijdens ons reizen niet meer maandelijks te kunnen dansen vonden we geen fijn idee. En vanuit dat verlangen ontstond er een geweldig idee… wat als we zelf Estatic mee konden nemen? Wat nou als we dit overal ter wereld zouden kunnen brengen? Ecstatic is zo hart openend. En wij worden er zo blij van. Een win/win situatie dachten wij. Dus Lady Aïda gevraagd om ons de kneepjes van het dj vak te leren. En wat leuk is dit. Het geeft ons zoveel vreugde!! Dus vanaf nu is Ecstatic T&T een feit. Whoehoeeeee!! ✌🏻🎶💃🏼🕺🏻

9e18e021-fa29-4d8f-bad5-3759566f9729

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s