Ecstatic T&T

03a305f7-a952-4511-b76d-84a19f7dd68d

Timo en ik houden heel veel van ecstatic dance… en om tijdens ons reizen niet meer maandelijks te kunnen dansen vonden we geen fijn idee. En vanuit dat verlangen ontstond er een geweldig idee… wat als we zelf Estatic mee konden nemen? Wat nou als we dit overal ter wereld zouden kunnen brengen? Ecstatic is zo hart openend. En wij worden er zo blij van. Een win/win situatie dachten wij. Dus Lady Aïda gevraagd om ons de kneepjes van het dj vak te leren. En wat leuk is dit. Het geeft ons zoveel vreugde!! Dus vanaf nu is Ecstatic T&T een feit. Whoehoeeeee!! ✌🏻🎶💃🏼🕺🏻

9e18e021-fa29-4d8f-bad5-3759566f9729

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: