It’s time to go…

TIJD

Het is tijd… tijd om te vertrekken. De beweging is in ons voelbaar en zegt: Ga! Ga en vertrouw!

En dat is precies wat we willen doen. Praktisch gezien zijn we nog niet helemaal klaar (en dan bedoel ik met de camper en trailer)…. maar WIJ zijn wel KLAAR. Klaar om onze taak in de wereld uit te gaan voeren.

Het voelt best spannend nu het zover is. En wanneer ik stil ben en voel waarom het zo spannend is, dan is het niet het loslaten van alles hier in Nederland of naar het onbekende reizen. Nee, het zit in mij. Om onze missie uit te dragen moeten we ons aan de wereld laten zien. Zijn wij een kanaal om verandering in de wereld neer te zetten. En dan is het nodig om jezelf volledig te laten zien. No more hiding, je niet meer kleiner maken. En eigenlijk ben ik daar een beetje bang voor. Om mijn licht vol te laten schijnen en mijn grootsheid aan iedereen te laten zien. Want een stemmetje in mij blijft zeggen: wie ben ik?

En toch is het daar tijd voor. Niet naar mijn ego luisteren en het gaan doen. Doen waarvoor ik op deze aarde ben. En me niet laten weerhouden door mijn angst. Reizen is een stap die me gaat helpen bij deze transformatie. Het is dus tijd… tijd om te gaan.

Medio maart zullen we vertrekken 🙏🏻💚

In liefde,
Timo & Tamara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: