Pffff… het valt niet mee

Achteruitrijden met een gewone aanhanger is al moeilijk maar wij hebben natuurlijk weer iets speciaals. Een schamelwagen. De meeste aanhangers hebben assen in het midden en zijn daarom relatief goed bestuurbaar. Dat hebben we dan ook geleerd met lessen. Maar omdat onze trailer voor en achter wielen heeft is het heel anders. Je moet je voorstellen dat je twee anhangers achter je auto hebt hangen en je met de eerste de laatste moet besturen. Dat vergt speciale skills die onze grote steun en toeverlaat Alex Dickhoff ons vandaag heeft proberen bij te brengen. Om het iets makkelijker te maken hebben we ook een trekhaak op de voorbumper gezet zodat we in de moeilijkste situaties toch weg kunnen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: