Pffff… het valt niet mee

Achteruitrijden met een gewone aanhanger is al moeilijk maar wij hebben natuurlijk weer iets speciaals. Een schamelwagen. De meeste aanhangers hebben assen in het midden en zijn daarom relatief goed bestuurbaar. Dat hebben we dan ook geleerd met lessen. Maar omdat onze trailer voor en achter wielen heeft is het heel anders. Je moet je voorstellen dat je twee anhangers achter je auto hebt hangen en je met de eerste de laatste moet besturen. Dat vergt speciale skills die onze grote steun en toeverlaat Alex Dickhoff ons vandaag heeft proberen bij te brengen. Om het iets makkelijker te maken hebben we ook een trekhaak op de voorbumper gezet zodat we in de moeilijkste situaties toch weg kunnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s