Week 1

Na het uitzwaaien op zondag door lieve vrienden hadden we twee dagen later aan het einde van de dag nog een afspraak in Heerlen om onze tipidoek op te halen. Die lag in een loods droog voor ons opgeslagen bij Rob van The fire within. Na een fijn samenzijn met Rob en zijn Janine konden we eindelijk naar het buitenland en reizend op gevoel kwamen we in Duitsland terecht. In de Eiffel om precies te zijn. Wat een fijn gebied is dat. Zoveel mooie natuur en fijne energie… een waar genot! We vonden op woensdagavond een soort van oké slaapplek op een parkeerplaats langs de weg. Na het eten besluiten we nog een wandelingetje te maken en ontdekken een prachtplek (uitzicht op glooiende heuvels, watertje, speeltuintje en velden vol paardenbloemen). Hier kunnen we veel beter staan! We verhuizen meteen en besluiten de volgende dag een rustdag te houden. En wanneer je na maanden alleen maar hard te hebben gewerkt, over grenzen bent gegaan en dan rust neemt komt er een flinke vermoeidheid uit. En dat hebben we gemerkt! We kunnen ons er alleen maar aan overgeven en luieren in de zon, slapen extra uren en nemen veel tijd voor onszelf. De rustdag werd uiteindelijk een rust week. We komen allemaal meer tot rust en tot elkaar. Een goed begin van onze reis 🙏🏻💚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s