Jij kan helpen

We zijn van plan om begin 2019 te starten met een verbindende reis als gezin. Een periode samen rondreizen, natuurlijk om te genieten, maar vooral om een goede basis te leggen voor ons vieren, onze draai vinden in het rondreizend bestaan en onze weg vinden in ons nieuwe leven (kinderen homeschoolen bijvoorbeeld). Daarna voelen wij ons klaar om onze missie uit te dragen en op plekken terecht te komen waar wij voor langere tijd kunnen verblijven. We kijken dan ook uit naar een eerste plek om met onze tipi neer te strijken. Gezien de jaargetijde (winter) het liefst in een land waar de temperatuur goed te doen is. Dus weet jij een fijne plek of mensen die ons hiermee kunnen helpen… let us know!

BrandweerautoMaar zo lopen we een beetje op de dingen vooruit. Voor wij kunnen vertrekken moeten wij natuurlijk alles goed voorbereiden. We zijn druk bezig om onze aangekochte brandweerauto te gaan verbouwen tot camper. Ook gaan we nog een trailer bouwen voor achter de camper. Hier komen faciliteiten in zodat we geheel zelfvoorzienend kunnen leven. Denk aan douche, toilet, zonnepanelen, watertank, etc. Dit alles kost veel tijd en geld. We kunnen en willen dit niet helemaal alleen doen. We willen onze missie voortleven en uitdragen vanuit verbinding met de mensen om ons heen. En het verwezenlijken hiervan willen we dan ook graag samen met jou doen.

Wat hebben we nodig?

Praktische hulp (hulp bij het verbouwen en klussen bijvoorbeeld), geld (wat wij zorgvuldig voor onze missie zullen gebruiken), hulp bij het opzetten van een goede website of het doneren van praktische dingen.

Je helpt natuurlijk om onze missie te ondersteunen. Als dank zijn we bereid een tegenprestatie te doen, bijvoorbeeld een plekje op onze site, zodat het zichtbaar is dat je ons steunt. Een mooi filmpje maken die je als promotiemateriaal mag gebruiken. Best handig als je een bedrijf hebt. Zo kunnen we elkaar helpen.

En heb je zelf nog goeie ideeën… deel ze met ons.

Geld doneren kan door het over te maken naar NL86RABO0109573781 t.n.v. T. van Wijgerden, onder vermelding van Tipifamily.