WIN actie!

HELP onze droom waar te maken en WIN een geweldige vakantie in onze prachtige luxe ingerichte Giant tipi in het zuiden van Portugal. Het land van de zon, zee en overheerlijk eten!

Hoi! Wij zijn de Tipifamily. Wij zijn een gezin van vier personen (en twee superleuke honden) die een vrij en bevredigend leven leiden. We reizen de wereld rond in onze oude brandweerwagen met daarachter een Tiny house. We noemen onszelf de Tipifamilie omdat we een Giant tipi mee op reis hebben.

Op het moment dat we besloten te reizen, hebben we onszelf een belofte gedaan. Om ons hart ️ in alles te volgen.

Deze zomer kregen we de mogelijkheid om onze Giant tipi en nog een tent aan gasten te verhuren. We hebben de accommodaties er mooi uit laten zien en alle gasten waren zo enthousiast! We hebben zoveel goede recensies! Maar het allerbelangrijkste is: we hebben ontdekt dat we dit erg leuk vinden. Wij zijn graag gastheer en vrouw, we geven de mensen graag een warm welkom en het gevoel dat ze thuis zijn.

Het verlangen naar een eigen pop-up Glamping was geboren. Een plek waar we wat meer tenten kunnen opzetten en helemaal ons eigen ding kunnen doen. Maar hoe maak je je droom waar?

Dit is hoe het volgen van je hart werkt: per toeval zie je een advertentie op Facebook. Een foto van prachtig land trekt de aandacht. Je voelt de innerlijke drang om het te bezoeken. Je hebt geen idee wat het je zal brengen, maar je maakt een afspraak, bezoekt de plek en ontdekt dat alles waar je maar van kan dromen daar mogelijk is. Een perceel eigen grond. Een eigen glamping maken. Het is zelfs toegestaan ​​om er evenementen en retreats te organiseren! Precies wat we allemaal willen doen. En wat het extra fantastisch maakt, is het feit dat het geld van de huur van het land en 20% van ons toekomstige inkomen naar een goed doel gaat. Het land is eigendom van een dierenopvang. En ze hebben altijd vrijwilligers en geld nodig. Of mensen zoals wij, die het avontuur aangaan, iets moois gaan doen op hun land om geld te verdienen en een percentage geven voor voedsel en onderdak voor de dieren. Stelt u zich eens voor: alle honden, katten, geiten, ganzen, eenden, paarden en ezels die hiervan zullen profiteren. En dat allemaal door te doen met waar we echt van houden!! Dit is een echte win-winsituatie voor ons allemaal.

Klinkt goed hè?! Maar we kunnen het niet zonder jou!

We hebben de locatie en enkele accommodaties al voor elkaar, maar hebben nog een flinke financiële shot nodig om echt alles in orde te maken. Zoals het bouwen van een keuken en badkamer voor de gasten. Onder het motto: “Met meer mensen is alles mogelijk” hebben we een leuke actie verzonnen. We vragen we van zoveel mogelijk mensen om een klein bedrag van minimaal 1 euro te doneren. En door dit te doen maak je meteen kans op een geweldige vakantie. Een WIN-WIN situatie!

Als er genoeg mensen meedoen gaan we nog meer vakanties verloten. Dus doe mee en WIN! 

Dit zijn de voorwaarden:

– Like onze Tipifamily FB-pagina
– Deel dit bericht op je persoonlijke Facebookpagina
– Tag de personen die je graag mee wilt nemen
– Maak een donatie over van minimaal € 1,- via tikkie of PayPal, waardoor je helpt om onze droom waar kunnen maken!

https://tikkie.me/pay/4a8cd7cq38ot794lu9ji
https://paypal.me/tipifamily

Wanneer de trekking wordt gehouden en de winnaar heeft aan alle voorwaarden voldaan, dan maken wij de winnaar bekend middels een facebook bericht op onze pagina. Meedoen kan tot 29 november middennacht. Begin december maken we de winnaar of winnaars bekent!!

Wat kan je winnen: een 8-daagse verblijf in onze luxe Giant tipi voor 2 personen (het is mogelijk om voor een kleine vergoeding tot max. 4 personen bij te boeken). Geldig voor het verhuurseizoen van 2021. Bij aankomst staat er een lekker welkompakket voor je klaar.

Kijk op voor een impressie

De tipi is sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken. Je hebt een eigen keuken en badkamer tot je beschikking. Onze Glamping ligt in een prachtige landelijke omgeving aan de westkust van Portugal, vlakbij het pittoreske dorpje Porto Covo. Een zwemmeertje is op wandelafstand en de zee 12 minuten rijden. Het is gemakkelijk om vanaf deze plek alle hotspots van het zuiden van Portugal te ontdekken, maar ook een bezoek aan Lissabon is mogelijk. Een geweldige vakantie is gegarandeerd.  

DOE nu mee en WIN!! 

%d bloggers like this: